Tekijät

Kuvailla.fi, on koulutusta ja elämyksiä tarjoava hanke

Olen Mikko Koponen, joka yrittää kuvailla maailmaa sellaisena kuin se on. Toimin Kuvailla.fi-hankkeen kouluttajana ja Zen-valokuvaretkien vetäjänä.

Olen toiminut lähes 30 vuoden ajan itsenäisenä yrittäjänä monissa kuvallisen viestinnän tehtävissä:  videotuottajana, kuvaajana, editoijana ja alan kouluttajana. Valokuvaus ja kiinnostus taiteisiin on kulkenut mukana koko elämäni ajan.

Konttoria hoita Raija vaimo.

Opettajalla on opettaja
Opettajana olen ollut kiitollinen, että minulla on ollut opettaja parikymmentä vuotta. Suomalainen buddhalainen munkki Taehye sunim (tunnetaan myös ashin Mahāpaňňa). Veikeästä nimestä huolimatta hän on yksi harvoista suomeksi Buddhan Dharmaa opettavista munkeista. Hänen ohjauksessaan aloitin meditaatio-ohjaajana parikymmentä vuotta sitten ja viimeiset neljä vuotta olen toiminut hänen vihkimänä Dharma-opettajana Bodhidharma-yhdistyksessä.

Kurssit ja retket
Olen vetänyt ja ohjannut Zen-valokuvauskursseja. Palaute kursseista on ollut innostunutta ja rohkaisi minut nyt laajentamaan kurssitarjontaa myös muille luovasta valokuvauksesta kiinnostuneille. Vaikka Zen sanana mielletään kuuluvan vahvasti buddhalaisuuteen, en koulutuksessa opeta buddhalaisuutta vaan itä-Aasialaista esteettistä taidekäsitystä ja ihmisen suhdetta luontoon sekä Zen-metodia kaiken hahmottamisessa.

Pidetään yhteyttä
sähköpostilla konttori(ä)kuvailla.fi
Voit soittaa myös puhelimella 0400812539 kiireellisissä asioissa.
Ollaan yhteyksissä, tutustu kurssitarjontaan ja tapahtumiin ja ennen kaikkea tullaan tutuiksi!

Yritys:
Videotuotanto Mikko Koponen
Y-tunnus 1001368-1

Mikko Koponen
Kolmas linja 23 a
Helsinki 00530
0400812539
retket(ä)kuvailla.fi
korvaa(ä)@-merkillä

 

Kaikki valokuvat ovat © kopiosuojattuja! Ilman Mikko Koposen lupaa et voi julkaista kuvia.