Tekijä

Kuvailla.fi, on koulutusta ja elämyksiä tarjoava hanke

Olen Mikko Koponen, joka yrittää kuvailla maailmaa sellaisena kuin se on. Toimin Kuvailla.fi-hankkeen kouluttajana ja Zen-valokuvaretkien vetäjänä.

Olen toiminut lähes 30 vuoden ajan itsenäisenä yrittäjänä monissa kuvallisen viestinnän tehtävissä:  videotuottajana, kuvaajana, editoijana ja alan kouluttajana. Valokuvaus ja kiinnostus taiteisiin on kulkenut mukana koko elämäni ajan.

Opettajalla on opettaja
Opettajana olen ollut kiitollinen, että minulla on ollut opettaja parikymmentä vuotta. Suomalainen buddhalainen munkki Taehye sunim (tunnetaan myös ashin Mahāpaňňa). Veikeästä nimestä huolimatta hän on yksi harvoista suomeksi Buddhan Dharmaa opettavista munkeista. Hänen ohjauksessaan aloitin meditaatio-ohjaajana vuosia sitten ja viimeiset neljä vuotta olen toiminut hänen vihkimänä Dharma-opettajana Bodhidharma-yhdistyksessä.

Kurssit ja retket
Olen ohjannut Zen-valokuvauskursseja. Palaute kursseista on ollut innostunutta ja rohkaisi minut nyt laajentamaan kurssitarjontaa myös muille luovasta valokuvauksesta kiinnostuneille. Vaikka Zen sanana mielletään kuuluvan vahvasti buddhalaisuuteen. Koulutuksessa  en opeta buddhalaistauskontoa vaan vapaatailmaisua ja ihmisen suhdetta luontoon sekä Zen-metodia kaiken ilmenevän hamottamiseen.

Pidetään yhteyttä

Mikko Vimalamitra Koponen toimii Dharmaopettajana ja meditaatio-ohjaajana
Bodhidharma yhdistyksessä www.bodhidharma.fi.
Ilmoittautuminen: vimalamitra@gmail.com
tai tekstarilla tai soittamalla, jos sinulla on kysyttävää 

 

Kaikki valokuvat ovat © kopiosuojattuja! Ilman Mikko Koposen lupaa kuvilla ei ole julkaisuoikeutta.