Kurssit ja retket

Tämän otsikon alle on tulossa kursseja ja retkiä, joihin voi vapaasti osallistua ilmoittautumalla minulle. Joudumme nyt vain odottelemaan aikoja parempia, että koronataudista päästään ja voimme tavata toisiamme turvallisesti. Voit katsella aikaisempia otoksia retkiltä ja kursseilta ”Kuvagalleriasta”. 

Hyvää kevään odotusta kaikille!

Maaliskuun kuvat 2021

Kallahden niemenkärki 7.3.201

Maaliskuu on kuukausista vaikein. Kummallinen levottomuus iskee selkärangassa. Ei ole kevät mutta ei talvikaan. Kulkukissat mouruavat Kallion suljetuilla sihäpihoilla. Talveen ollaan kyllästytty, onneksi kevät näyttää pieniä merkkejä. Miten sitä kaipaakaan aurinkoa, kun Kalliosta parvekkeelta ei näy Töölööseen paksun sumun läpi. Tähän tautiin ei auttanut muu parannuskeino, kuin kamerareppu selkään ja rannoille joutenkulkemaan. Tässä ovat muutamat tämän maaliskuun kuvat. Kuvat toimivat parhaiten isolta näytöltä.

Laitan tähän videon, jossa on tunnelmaa rantaretkestä Emäsaloon. Paikkaseutu jäi kaihertamaan mieltä sen verran, että sinne voisi tehdä varsin mahtavan zen-valokuvausretken, kunhan tämä paha kulkutauti hellittää ja hallitus antaa luvan ryhmämatkaamiseen. Sinne pitää mennä eväiden kanssa. Viipyä raikkaassa tuulessa, syvässä hiljaisuudessa, jossa selkeä havaitseminen ja valokuvaus voi olla hidasta ja terapeuttista. Huono puoli on se, että näin karulla rannalla  joutuu tarkkaan katsomaan ja kulkemaan, ettei tupsahda polvilleen. Paikka on yksi hienoimpia maisemia Etelä-Suomessa.