Vetäjä

 Olen Mikko Vimalamitra Koponen. Yritän kuvailla maailmaa valokuvan ja videon keinoin. Toimin Kuvailla.fi-hankkeen kouluttajana ja Zen-valokuvausretkien vetäjänä.

Olen toiminut lähes 30 vuoden ajan itsenäisenä yrittäjänä monissa  kuvallisen viestinnän tehtävissä:  videotuottajana, kuvaajana, editoijana ja alan kouluttajana. Valokuvaus ja kiinnostus taiteisiin ovat olleet suuria  ilonaiheita elämässäni.

Opettajalla on opettaja
Opettajana olen ollut kiitollinen, että minulla on opettajana suomalainen buddhalainen Zen munkki Taehye sunim. (Hänet tunnetaan myös nimellä kunnianarvoisa ashin Mahāpañña).
Hän on toiminut opettajanani  parikymmentä vuotta. Veikeästä nimestä huolimatta hän on yksi harvoista suomeksi Buddhan Dharmaa opettavista munkeista. Hänen ohjauksessaan aloitin meditaatio-ohjaajana vuosia sitten ja viimeiset neljä vuotta olen  toiminut hänen vihkimänä Dharma-opettajana Bodhidharma yhdistyksessä

Kurssit ja retket
Olen ohjannut vuosien mittaan Zen-valokuvauksen kursseja ja retkiä. Palaute kursseista on ollut innostunutta ja rohkaissut minua laajentamaan kurssitarjontaa myös muille luovasta valokuvauksesta kiinnostuneille yhteisöille ja yksityisille. Vaikka Zen sanana mielletään kuuluvan vahvasti buddhalaisuuteen, koulutuksessa opetan vapaata, luovaa ilmaisua ja kunniottavaa suhdetta luontoon sekä kaiken ilmenevän hahmottamiseen. Lisäksi ohjaan kohti ”Zen-asennetta”.

Pidetään yhteyttä
Mikko Vimalamitra Koponen 
Dharmaopettaja ja meditaatio-ohjaaja

 www.bodhidharma.fi.
Ilmoittautuminen: vimalamitra@gmail.com
tai tekstarilla tai soittamalla, jos sinulla on kysyttävää
0400-812539

Kaikki valokuvat ovat © kopiosuojattuja!
Ilman Mikko Koposen lupaa kuvilla ei ole julkaisuoikeutta.

Munnki Taehye sunim
(ashin  Mahāpaňňa)