Vetäjä

Olen Mikko Vimalamitra Koponen. Yritän kuvailla maailmaa valokuvan ja videon keinoin. Toimin Kuvailla.fi-hankkeen kouluttajana ja zen-valokuvausretkien vetäjänä.

Olen toiminut lähes 30 vuoden ajan itsenäisenä yrittäjänä monissa  kuvallisen viestinnän tehtävissä:  videotuottajana, kuvaajana, editoijana ja alan kouluttajana. Valokuvaus ja kiinnostus taiteisiin ovat olleet suuria  ilonaiheita elämässäni.

Opettajalla on opettaja

Opettajana olen ollut kiitollinen, että minulla on opettajana  suomalainen buddhalainen zen-munkki Taehye sunim. (Hänet tunnetaan myös nimellä kunnianarvoisa Ashin Mahāpañña). Hän on toiminut opettajanani  parikymmentä vuotta. Hän on yksi harvoista suomeksi Buddhan Dharmaa opettavista munkeista. Hänen ohjauksessaan aloitin meditaatio-ohjaajana vuosia sitten ja vuodesta 2014 olen  toiminut hänen vihkimänä Dharma-opettajana Bodhidharma yhdistyksessä

 

 

Kurssit ja retket

Olen ohjannut vuosien mittaan Zen-valokuvauksen kursseja ja retkiä. Palaute kursseista on ollut innostunutta ja rohkaissut minua laajentamaan kurssitarjontaa myös muille luovasta valokuvauksesta kiinnostuneille yhteisöille ja yksityisille. Vaikka zen-sanana mielletään kuuluvan vahvasti buddhalaisuuteen, koulutuksessa opetan vapaata, luovaa ilmaisua ja kunnioittavaa suhdetta luontoon sekä kaiken ilmenevän hahmottamiseen. Ohjaan kohti ”zen-asennetta” harjoituksissa.

Pidetään yhteyttä

Mikko Vimalamitra Koponen 
Dharmaopettaja ja meditaatio-ohjaaja
www.bodhidharma.fi.
Ilmoittautuminen seuraavalle kursille tai retkelle,  jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä:
vimalamitra(at)gmail.com

Kaikki sivuston valokuvat ovat © kopiosuojattuja!
Ilman Mikko Koposen lupaa kuvilla ei ole julkaisuoikeutta.